Σοκολάτα & Αποστάγματα στα Μαθήματα Μαγειρικής!

Η πιο εκρηκτική διπλή γευσιγνωσία από τους Genius In Gastronomy που θα μπορούσατε να απολαύσετε λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Συνδυάζουμε την αγαπημένη μας σε όλους μας σοκολάτα σε όλες τις μορφές της: σοκολάτα γάλακτος, bitter, λευκή, grand cru, σκέτη ή σε συνταγή και ανακαλύπτουμε πώς εξελίσσονται οι γεύσεις της όταν συνταιριαστεί έντεχνα με σπουδαία, ενισχυμένα κρασιά και παλαιωμένα αποστάγματα! Όχι μόνο μαθαίνουμε για την γεύση και την ποιότητα της σοκολάτας, επιπλέον ανακαλύπτουμε την γευστική σημασία των παλαιωμένων αποσταγμάτων, αλλά και πώς τα δύο αναπτύσσουν νέες γεύσεις μαζί. Συνοδεύονται από υπέροχα γλυκίσματα!
Ημερομηνία:
13/11/2015 18:30   -   21:30
Κόστος Συμμετοχής: 29,90€/άτομο

Τοποθεσία:
Vouliagmenis Avenue, 299
Agios Dimitrios, 17343
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2109882378
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργάτες

SommNinja logo      ffIN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

  MYCAVA LOGO FIN

Υποστηρικτές

deals high.1jpgoenoJEROBOME.1pngBADOIT.1pngEVIAN LOGO.1png kylix