Ο Soren Polonius έρχεται για ένα 3ήμερο οινοχοΐκό training!3-4-5 Ιανουαρίου 2016.

Η Genius in Gastronomy και το Wine & Sommelier Expert Course έχει την χαρά να φιλοξενήσει για 2η συνεχή χρονιά σε ένα εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό 3ήμερο master class, τον πιο επιτυχημένο εκπαιδευτή (Coach/personal trainer) νέων υποψήφιων sommeliers σε διεθνείς διαγωνισμούς, Soren Polonius.
Περισσότερα...

Wine & Sommelier Expert Course- Master Class Αμπελουργίας- Οινολογίας από την Αμπελοοινική!

Στα πλαίσια του πρωτοποριακού προγράμματος , Wine and Sommelier Expert Course, η Genius in Gastronomy θα φιλοξενήσει  για ένα εκπαιδευτικό 3ήμερο την Αμπελοοινική. Η Αμπελοοινική ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την παροχή επιστημονικών υπηρεσιών στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον αμπελοοινικό κλάδο.
Περισσότερα...

2ο Wine Professionals Course @ Κρήτη

Για 2η φορά θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professionals Course στην Κρήτη, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Wine Professionals Course@ Αθήνα 2015-2016

Το Wine Professionals Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεών του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν  «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.
Περισσότερα...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi  MYCAVA LOGO FIN     ff

 

Υποστηρικτές

deals high.1jpgoenoJEROBOME.1pngBADOIT.1pngEVIAN LOGO.1png kylix