1ο Wine Professionals Course @ Κρήτη

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professionals Course στην Κρήτη,το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Beer Sommelier Course Athens 2015

Το Beer Sommelier Course είναι ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο* πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπίρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο BeerSommelier.
Περισσότερα...

Wine Professionals Course@ Αθήνα 2014-2015

Το Wine Professionals Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεών του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν  «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά. Στο τέλος του course θα διεξαχθούν…
Περισσότερα...

Wine Connoisseur Course @ Κρήτη 2014

Για 2η συνεχή φορά οργανώνεται στην Κρήτη,  το course που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γίνουν κοινωνοί και γνώστες του κρασιού, είτε είναι λάτρεις είτε επίδοξοι επαγγελματίες που θέλουν να θέσουν τις βάσεις, πάνω στις οποίες θα στήσουν μια ελπιδοφόρα καριέρα στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο.
Περισσότερα...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές