ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

O Άρης Σκλαβενίτης είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Έκανε την πρακτική του άσκηση και την πτυχιακή του εργασία στο νησί της Σαντορίνης, συγκεκριμένα στην Μικροζυθοποιία Σαντορίνης (DonkeyMicrobrewery).

Την περίοδο αυτή είναι σπουδαστής του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy και του W.S.E.T. level 4 Diploma.
Επίσης ανά διαστήματα, αρθρογραφεί στο Wine Expert Blog της Genius in Gastronomy και στο περιοδικό Winetrails ενώ πρόσφατα εκλέχθηκε μέλος του νέου Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.
Επαγγελματικά στο χώρο του κρασιού ξεκίνησε στο winebar Fabricade Vino. Τα τελευταία 3 χρόνια έως σήμερα εργάζεται στο Oinoscent cellar & winebar, επίσης και σαν εισηγητής σε σεμινάρια της Genius in Gastronomy  με θέμα το κρασί.
Το 2015 έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Οινοχόων και έλαβε το τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Τον Φεβρουάριο του 2016 συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Καλύτερο Έλληνα Οινοχόο 2016, όπου και έλαβε την πρώτη θέση μεταξύ δεκατριών συμμετεχόντων και έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.
Με τον τίτλο αυτό θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων το 2019, ο οποίος θα λάβει χώρα πιθανότητα στο Bordeaux της Γαλλίας.

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi  MYCAVA LOGO FIN     ff

 

Υποστηρικτές

deals high.1jpgoenoJEROBOME.1pngBADOIT.1pngEVIAN LOGO.1png kylix