The High Art & Science of Spirits Course@ ΚΡΗΤΗ Νοέμβριος 2020

Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου και πλήρους προγράμματος με αντικείμενο τα αποστάγματα, η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το "The High Art & Science of Spirits Course ,ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management.

Πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες, με μια σειρά εξαίσιων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων. Τόπος διεξαγωγής: κάβα «Oinoteka»

Ημέρες σεμιναρίου:
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
Ώρες σεμιναρίου: 12.00 – 17.00
Θεματολογία:
-ΑΠΟΣΤΑΞΗ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
-VODKA,GIN , TEQUILA
-WHISKY ΣΚΩΤΙΑ
- WHISKY ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ
-RUM
-ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, GRAPPA κ.α
-BRANDY, COGNAC, ARMAGNAC, CALVADOS
-LIQUEUR, CRÈME
-BITTERS
-ΛΟΙΠΑ ΠΟΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 15 ΩΡΕΣ
Κόστος συμμετοχής: 450,00 € / άτομο
Certified Spirits Sommelier : 124,00€
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 690 6663419 (13.00 – 20.00)
και στα e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. καθώς και απευθείας στην Κάβα "OINOTEKA" στο τηλέφωνο: 2810 282800 και στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi  MYCAVA LOGO FIN     ff

 

Υποστηρικτές

deals high.1jpgoenoJEROBOME.1pngBADOIT.1pngEVIAN LOGO.1png kylix